TERMENI SI CONDIȚII

Utilizarea site-ului:

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul www.paletaflor.ro  implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate pe acest site. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a acestui material.
Inregistrarea ca utilizator al acestui site reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele prezentate.

Copyright:

Intregul continut al site-ului www.paletaflor.ro  incluzand elemente de design si grafica web este proprietatea www.paletaflor.ro  si este protejat conform Legii dreptului de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industrial.
Folosirea fara acordul scris al proprietarului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Utilizatorul este obligat sa foloseasca informatiile de pe site-ul www.paletaflor.ro doar in interes personal, fara a avea dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor www.paletaflor.ro  fara acordul scris al acesteia.

Livrare:

Livrarea se face de catre personalul nostru in cele mai bune conditii si in cel mai scurt timp

Costuri:

Taxa de livrare este de 20 de lei.

Costurile de livrare  se vor comunica punctual, funcție de fiecare solicitare;

Termene de livrare:

Livrarea se face in momentul in care buchetul sau aranjamentul este gata si/sau in acord cu clientul.

Schimbarea termenelor și condițiilor:

www.paletaflor.ro isi rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termenii si conditiile, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. www.paletaflor.ro isi rezerva dreptul sa faca modificari in structura site-ului fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.
Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

Corectarea informațiilor eronate:

www.paletaflor.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru textele de descriere a produselor, acestea fiind reproduse din materialele oferite de furnizori. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul, ele fiind personalizate.
Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Condiții de returnare:

Fiind produse perisabile si personalizate,acestea nu se pot returna in nici o situatie.

Utilizarea produselor:

Prin achizitionarea produselor expuse si puse in vanzare pe site-ul www.paletaflor.ro, clientul intelege si isi asuma respectarea instructiunilor de utilizare a acestora si intelege ca acestea sunt produse care necesita o buna cunoastere a manipularii, folosirii, depozitarii etc. a acestora si nu vor fi puse spre revanzare in forma lor prezentata-bruta, necesitand practic avizarea tuturor beneficiarilor persoane fizice sau juridice despre natura acestor produse.

Produsele si/sau Serviciile disponibile pe Site pot contine sau include bauturi alcoolice. Daca nu ati implinit varsta de 18 ani, achizitionarea unor astfel de Produse si/sau Servicii este strict interzisa.

Florile naturale la fir, plantele in ghiveci, aranjamentele, buchetele, aranjamentele cu flori criogenate și florile de săpun:

  • Nu se consuma!
  • Nu se mănâncă!
  • Nu sunt destinate consumului uman!

Dispute și conflicte:

Ne straduim ca informatiile pe care vi le oferim sa fie cat mai clare si mai reale. Cu toate acestea pot interveni anumite erori. Nu oferim niciun fel de garantie directa sau indirecta privind calitatea informatiilor, imaginilor, produselor obtinute contra cost sau gratis prin intermediul serviciului nostru.
Se poate intampla ca la un moment dat, in dreptul unui produs, sa nu fie trecute toate detaliile despre acesta. Acest lucru se intampla pentru ca obtinerea si prelucrarea datelor despre un produs necesita timp si datele se introduc treptat. In general, in cateva zile de la introducerea unui nou produs, vor fi trecute si toate celelalte detalii despre acesta. www.paletaflor.ro isi rezerva dreptul de a nu oferi nici o garantie ca serviciul oferit va fi potrivit cerintelor tale sau ca serviciul va fi neintrerupt, sigur si fara erori de orice fel.
Nu suntem responsabili si nu putem fi tinuti responsabili in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema directa sau indirecta, de orice natura, ca urmare a folosirii serviciilor oferite de noi.
Fara nici o notificare prealabila, www.paletaflor.ro poate sterge sau adauga orice informatie pe site si poate intrerupe orice activitate sau arhiva din continutul site-lui.
www.paletaflor.ro nu se face raspunzatoare pentru coletele deteriorate datorita proastei manipulari din partea firmelor de livrare cu care colaboram.
www.paletaflor.ro  isi rezerva dreptul de a refuza o comanda daca se gaseste in una din urmatoarele situatii:
– Produsul comandat nu este pe stoc;
– Imposibilitatea obtinerii confirmarii de plata;
– Identificarea unei erori in informatiile pentru produs, inclusiv pretul sau oferta promotionala;
– Clientul manifesta un comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios, etc.) sau are in istoricul comenzilor livrari refuzate.
Orice tentativa de acces neautorizat pe site-ul www.paletaflor.ro sau incercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania detinatoare a www.paletaflor.ro si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor judecatoresti romanesti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.