Buchet flori tăiate mix 15 fire cu vanda

Experiență de peste 15 ani în domeniul floristicii

Dragostea pentru flori ne-a fost inspirată de părinții noștri, care la rândul lor au fost florari. Astfel, de acum  15 ani am dezvoltat un brand modern bazându-ne pe experiența din copilărie. La început am fost o echipă mică dar hotărâtă să dovedească că deși provocările sunt mari, pasiunea și dragostea pentru frumos pot răzbate prin orice furtună. La nici 2 ani de la deschiderea primului magazin, am început un parteneriat cu Duoplant.nl Import Export, parteneriat care rezistă și astăzi prin transformarea acestei relații  dincolo de bariera afacerilor, într-o frumoasă prietenie de suflet, așa cum doar florile pot să ofere.  Legatura de neuitat între oameni cu suflete mereu în căutare de sinceritate.

Obiectivul nostru a fost, este și va rămâne întotdeauna vânzarea florilor proaspete și diversificate către clienți mereu mulțumiți și fericiți.

Promptitudinea cu care răspundem iîn special comenzilor on line ne deosebește și ne face cei mai buni. Livrarea aranjamentelor florale este facută de către echipa noastră, buni psihologi, care știu să satisfacă nevoia de a surprinde, creând astfel o punte vibrantă între expeditor și destinatar.